Ion Duvac

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

Radu Nechita

Investește în tine și în timpul tău!

Pregătește-te cu experți din industrie: Ion Duvac, Dan Luca, Lorand Soares Szasz, Radu Nechita.

 

Managementul timpului este una dintre cele mai mari provocări ale unui manager. Împărțirea eficientă a unei zile la birou între ședințe, video conferințe, email-uri, discuții cu subalternii, delegarea sarcinilor este dificilă și uneori parcă imposibil de făcut. Însă, o gestionare corectă a timpului face diferența în toate ariile vieții.

Un management corect al timpului influențează succesul companiei în piață, adaptarea la schimbările din industrie, organizarea echipelor și eficientizarea muncii acestora.

De ce are nevoie un bun manager ca să poată păstra echilibrul, să fie eficient și productiv, să livreze la timp și să se organizeze mai bine?

Este esențial ca fiecare persoană de conducere

 • să dețină un set de instrumente care îi vor facilita o bună organizare
 • să stăpânească abilități de creștere a randamentului
 • să urmeze cursuri de formare și traininguri de specialitate

Este timpul să te pregătești cu unii dintre cei mai buni specialiști din România și să gestionezi timpul corect, în favoarea ta și a companiei din care faci parte sau pe care o conduci!

Curs Time Management

Perioada: 3-7 Iunie 2019, Iasi
Durată: 40 ore.
Traineri: Ion Duvac, Dan Luca, Lorand Soares Szasz

Ion Duvac

Prof. asociat dr. psiholog Ion Duvac, CEO Psychological Profiler Academy, cu o vastă experiență în domeniul psihologiei organizaționale și a resurselor umane.

Dan Luca

Coach, antreprenor, speaker și autor a trei cărți în engleză, best-seller pe Amazon la categoria Managementul Timpului. Un specialist în productivitate și în menținerea echilibrului din viață, Dan este fondatorul comunității 5AM, a oamenilor care se trezesc la 5 dimineața.

Sunt coach, trainer și speaker specializat în productivitate și echilibru pentru antreprenori. Am ajutat mai mult de 300 de antreprenori să își recâștige echilibrul în viața lor și să își mărească productivitatea profesională. Ajut antreprenori să își creeze un stil de viață care să echilibreze familia, sănătatea, hobiurile, spiritualitatea și viața profesională, astfel încât să trăiască cea mai buna viață posibilă.”

Lorand Soares Szasz

Unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din România. Este autorul mai multor cărți despre dezvoltarea afacerilor, susține seminarii, cursuri de antreprenoriat și vânzări în fiecare lună în întreaga țară și în străinătate.

Am trecut prin experiențe grele în viață și în afaceri, am avut succese incontestabile, dar am comis și greșeli monumentale care au dus la mari pierderi financiare. Toate au contribuit la omul care sunt azi.

Visul meu este să ajut cât mai mulți antreprenori să se reîndrăgostească de afacerea lor și cât mai mulți tineri să transforme pasiunea lor într-o afacere profitabilă.”

Radu Nechita

Radu Nechita este Training Partner MENTOR Training – licențiat LIFO ® şi Human Synergistics® și are o experiență certificată în managementul echipelor de vânzari, tehnici de comunicare și negociere, sisteme de vânzare, sisteme manageriale, cultura organizațională obținută în companii multinaționale: din 2001 pentru ING Romania și 2005 CitiBank Romania.

În Mentor Training know-how-ul lui este susținut de peste 600 de cursuri, cu peste 7000 de participanți, programe de antrenare managerială cu peste 500 de manageri de linie și de mijloc susținute în ultimii 14 ani, peste 60 de cursuri deschise pe teme de managementul echipelor și procese de vânzare susținute din 2006.

Prin participarea la trainingul „Time management”, vei afla cum, prin utilizarea eficientă a acestei resurse – TIMPUL – randamentul va fi îmbunătăţit, iar rezultatele vor creşte în mod vizibil.

„Managementul timpului“ sau „Time Management“ se referă la o serie de principii, practici, aptitudini şi sisteme utilizate pentru a controla perioada de timp petrecută pentru îndeplinirea unor activităţi specifice, cu scopul de a spori eficiența sau productivitatea muncii.

Managementul timpului începe cu managementul propriei persoane, principala cauză a eşecului fiind lipsa autodisciplinei. Un aspect pozitiv al managementului timpului este faptul că aceste abilităţi pot fi învăţate.

Beneficii participanti

Participantii vor beneficia de:

 • training gratuit
 • cazare
 • masa
 • materiale consumabile si didactice.

 

Ce vei învăța și obține în urma acestui curs:

 • Prioritizarea corectă a activităţilor;
 • Creşterea randamentului;
 • Sporirea eficienţei atât la locul de muncă, cât şi în viaţa de zi cu zi;
 • Eliminarea „timpilor morţi” – managementul timpului în mod corect;
 • Folosirea timpului în mod avantajos;
 • Perceperea timpului în mod corect;
 • Dezvoltarea autodisciplinei.

 

Criteriile de selectie ale participantilor sunt:

 • Persoana are domiciliul in Regiunea de Nord-Est (sau viza de flotant in aceasta regiune), respectiv judetele Iasi, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui, Bacau
 • Persoana este incadrata cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau cu timp partial);
 • Persoana ocupa o pozitie de management, sau prin atributiile pe care le are conform fisei de post, este implicata in asigurarea managementului strategic al intreprinderii respective (manager, director, sef, etc.)
 • Intreprinderea in care activeaza, isi desfasoara activitatea in regiunea de Nord-Est sau are punct de lucru deschis in aceasta regiune.
 • Intreprinderea in care activeaza desfasoara activitati principale sau secundare in domeniile din aceasta lista sau intentioneaza sa-si adapteze activitatea principala sau secundara la aceste sectoare.
 • Persoana isi desfasoara activitatea in domeniile din lista CAEN atasata
 • Persoana are disponibilitatea de a participa la activitatile proiectului
Vezi lista CAEN

 

Documente necesare

Documentele pe care participantii le vor prezenta pentru inscriere sunt:

 • Formulare tip inscriere in grup tinta
 • Copie dupa CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (doar pentru doamnele ce si-au schimbat numele)
 • Copie Diploma de studii (cel putin licenta)
 • Adeverinta salariat tip
 • Copie Certificat Constatator al firmei angajatoare pentru verificarea codurilor CAEN autorizate ale firmei.
Descarca formular Descarca adeverinta

Program

 Interval orarActivitatea/ TrainerZIUA 1- 03 iunie
Trainer:
Ion Duvac
ZIUA 2- 04 iunie
Trainer:
Dan Luca
ZIUA 3- 05 iunie
Trainer: Lorand Soaresz Szasz
ZIUA 4- 06 iunie
Trainer:
Radu Nechita
 
10:00 – 11:30Conferinţă-training partea I
Stima de sine și managementul timpuluiCum sa iti cresti productivitatea de 3X ca manager sau antreprenor - strategii testate pe 2000 de antreprenori din RomaniaTime management-ul incepe si se termina cu self management-ul
- Secretul celor 5% cei mai performanti oameni din lume
Se spune că avem în deplin control doar două resurse: timpul și energia personală. Iar energia mai revine...
Diagnoză.
11:30 – 11:45Coffee break
11:45 – 13:00Conferinţă partea IIAnxietate și procrastinareCum sa dublezi productivitatea echipelor tale - Strategia completa pentru realizarea taskurilor la 100%- Obiceiurile top performerilor din lume
- Cei 3D in time management
Nimeni nu va putea să ne planifice și ordoneze timpul peste voinţa noastră.
13:00 – 13:40Lunch- stil bufet
13:40 – 15:00Conferinţă – partea IIIIdentificare nucleul personalității
+
LUCRU PRACTIC:
Autoaplicare chestionar
Cum sa iti gestionezi stresul si sa il transformi din dusman in Aliat
+
LUCRU PRACTIC
- Delegarea eficienta
- Impactul valorilor in felul in care gestionam timpul
Managementul corect al timpului ne oferă un timp de calitate, de petrecut cu cei dragi
15:00 – 15:15Pauza-rest CB
15:15 – 17:00Conferinţă – partea IVStrategii de optimizare a managementului timpului în raport de nucleul personalitatii
+
LUCRU PRACTIC: Interpretarea rezultatelor și recomandări de interventie
Managementul Energiei Personale vs Managementul Timpului - cum sa ai mai multa energie ca sa faci tot ce iti propui fara sa faci burnout si fara sa iti alienezi familia si prietenii
+
LUCRU PRACTIC
- Impactul stilului de personalitate in felul in care gestionam timpul
+

LUCRU PRACTIC
Metode, bune practici, principii și planuri de acțiune de implementat.
Activități practice.
17:00-18:00Fotografii, finalizare evenimentFotografii, finalizare evenimentFotografii, finalizare evenimentFotografii, finalizare evenimentCOCKTAIL NETWORKING
Acordare diplome
Fotografii, finalizare eveniment